Maso na jehle, vařený brambor

 

   20 minut        středně obtížné       1 porce        1277 kJ     

 

 

Ingredience:

180 g brambor

50 g žluté papriky

50 g červené papriky

50 g zelené papriky

40 g vepřového masa (nejlépe panenka)

40 g krůtích prs

5 g olivového oleje

sůl, pepř, červená paprika

Příprava:

Maso omyjeme, nakrájíme na kostky. Papriky zbavíme jader a také nakrájíme na kousky, které střídavě s masem napichujeme na grilovací jehlu. V olivovém oleji rozmícháme sůl, pepř, červenou papriku a potřeme připravené špízy. Špízy položíme na teflonovou pánev a orestujeme, pak je vložíme do připraveného pekáčku. Špízy pečeme v troubě při 200 stupních do měkka, při pečení otáčíme :)

Vhodné přílohy:

Podáváme s vařeným bramborem. 

Přejeme Vám dobrou chuť :-)

[Přeskočit navigaci]

VYŠETŘENÍ DNES
jen za 600 Kč
běžně za 1 200 Kč

Objednejte
     si vyšetření
- vyplňte kontaktní formulář

 

Vaši spokojenost GARANTUJEME 100 % vrácením peněz.

VAŠÍ SPOKOJENOST GARANTUJEME 100 % VRÁCENÍM PENĚZ ZA VYŠETŘENÍ.

Zkušenosti
našich klientů

Drahomíra V., 41 let, Praha

Jediným důvodem, proč jsem vyhledala odborníka na výživu, bylo to, že jsem již po delší dobu nemohla snížit svou váhu. Snažila jsem se...

Více informací

Magda N., 27 let, Písek

Od mala jsem byla vedená k různým sportům a tak jsem neřešila problémy s váhou, dokud se mi na jednom z tréninků nestal úraz. Ten mne donutil...

Více informací