Hovězí steak s grilovaným lilkem

 

   15 minut        snadné       1 porce        955 kJ     

 

 

Ingredience:

100 g lilku

90 g hovězí svíčkové

10 g olivového oleje

česnek, sůl, pepř

Příprava:

Lilek omyjeme, nakrájíme na kolečka, poklademe na pečící papír a pokapeme olivovým olejem. Dále jej osolíme, potřeme česnekem a necháme grilovat v rozehřáté troubě při 180 stupních.

Pečení:

Steaky opepříme z obou stran a potřeme je olejem. Maso necháme odležet v pokojové teplotě přibližně půl hodiny před samotnou přípravou, ať je nevkládáme na pánev příliš chladné. Na rozpálené grilovací pánvi opečeme steaky z každé strany tři minuty, poté je vložíme do vyhřátého kastrolu a přiklopíme poklicí. Necháme tři minutky odležet, osolíme a podáváme s grilovaným lilkem. 

Přejeme Vám dobrou chuť :-)

[Přeskočit navigaci]

VYŠETŘENÍ DNES
jen za 600 Kč
běžně za 1 200 Kč

Objednejte
     si vyšetření
- vyplňte kontaktní formulář

 

Vaši spokojenost GARANTUJEME 100 % vrácením peněz.

VAŠÍ SPOKOJENOST GARANTUJEME 100 % VRÁCENÍM PENĚZ ZA VYŠETŘENÍ.

Zkušenosti
našich klientů

Jolana V., 38 let, Praha

Již od své puberty jsem držela spoustu diet. Nikdy se mi však nepovedlo zhubnout a váhu si udržet. Pokaždé jsem zhubla čtyři až pět kilo a poté už...

Více informací

Radek L., 38 let, Miletín

Poměrně dlouho jsem se nemohl zbavit své nadváhy, spíše velké obezity. Lhal bych, kdybych řekl, že mě to netížilo a zdravotně neomezovalo. Váha se...

Více informací