Zeleninový salát s tuňákem

 

   15 minut        snadné       1 porce        1685 kJ     

 

 

Ingredience:

100 g salátové okurky

2 ks rajčat

2 ks menší cibule

2 ks vejce

1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě

1 ks papriky (žlutá nebo červená)

1 ks salát lollo rosso

1 ks salát lollo bianco (možné nahradit i ledovým salátem)

sůl, pepř, olivový olej, sterilovaná kukuřice (2 – 3 lžíce)

Příprava:

Nejdříve ze všeho uvaříme vejce natvrdo. Poté jej oloupeme a rozdělíme na čtvrtiny.

Následně oloupeme cibuli a nakrájíme na kolečka. Rajčata a okurky po umytí také nakrájíme na kolečka. Papriku nejdříve zbavíme semínek uvnitř a následně rozřízneme podélně na proužky.

Tuňáka necháme trošku odkapat od nálevu, ve kterém se nachází.

Ze salátů (popřípadě ledového salátu) nejdříve odstraníme vrchní listy, které většinou bývají pomačkané a zvadlé. Čerstvé listy otrháme na menší kousky.

Na talíř nejdříve vložíme kousky salátu, nakrájená rajčata, okurky a proužky papriky. Tuňáka můžeme rozdrolit po celém talíři a následně rozložíme kousky vajec (viz. obrázek).

Následně můžeme posypat kukuřicí a krájenou cibulí dle Vaší chutě.

Doporučujeme konzumovat s čerstvou bagetou.

Přejeme Vám dobrou chuť :-)

[Přeskočit navigaci]

VYŠETŘENÍ DNES
jen za 400 Kč
běžně za 700 Kč

Objednejte
     si vyšetření
- vyplňte kontaktní formulář

 

Vaši spokojenost GARANTUJEME 100 % vrácením peněz.

VAŠÍ SPOKOJENOST GARANTUJEME 100 % VRÁCENÍM PENĚZ ZA VYŠETŘENÍ.

Zkušenosti
našich klientů

Magda N., 27 let, Písek

Od mala jsem byla vedená k různým sportům a tak jsem neřešila problémy s váhou, dokud se mi na jednom z tréninků nestal úraz. Ten mne donutil...

Více informací

Bára M., 34 let, Ronov nad Doubravou

Před rokem jsem úplně náhodou narazila na stránky Centra výživy a zdraví. Neslibovali zázraky, jen reálnou šanci udělat něco se svým zdravím....

Více informací