Gazpacho polévka

 

   10 minut        snadné       1 porce        1053 kJ     

 

 

 

Ingredience:

1/4 l vývaru

250 g čerstvých rajčat

50 g cibule

10 g olivového oleje

1ks salátové okurky

1ks zelené papriky

0,5 dl bílého vína

2 stroužky česneku

bazalka, pažitka

sůl, mletý pepř, špetka chilli

Příprava:

Omytá a nakrájená rajčata, cibuli, česnek, papriku, polovinu okurky, olej a víno rozmixujeme. Přidáme sůl, pepř, chilli, bazalku a ještě chvíli mixujeme. Smícháme s vývarem, dochutíme, přidáme zbytek nakrájené okurky, pažitku a vychladíme. Polévku Gazpacho jíme studenou a můžeme jí podávat s plátkem celozrnného chleba.

Přejeme Vám dobrou chuť :-)

[Přeskočit navigaci]

VYŠETŘENÍ DNES
jen za 300 Kč
běžně za 700 Kč

Objednejte
     si vyšetření
- vyplňte kontaktní formulář

 

Vaši spokojenost GARANTUJEME 100 % vrácením peněz.

VAŠÍ SPOKOJENOST GARANTUJEME 100 % VRÁCENÍM PENĚZ ZA VYŠETŘENÍ.

Zkušenosti
našich klientů

Jolana V., 38 let, Praha

Již od své puberty jsem držela spoustu diet. Nikdy se mi však nepovedlo zhubnout a váhu si udržet. Pokaždé jsem zhubla čtyři až pět kilo a poté už...

Více informací

Magda N., 27 let, Písek

Od mala jsem byla vedená k různým sportům a tak jsem neřešila problémy s váhou, dokud se mi na jednom z tréninků nestal úraz. Ten mne donutil...

Více informací