Výživový poradce Praha


Zdá se, že s výživovými specialisty a poradnami na hubnutí se doslova roztrhl pytel. Stále se poradenství ve výživě dá považovat za nový obor a proto je pro spoustu podnikatelů velice zajímavý. Je ale potřeba rozlišit opravdu vzdělaného a zkušeného odborníka od člověka s rychlokurzem.

 

Rady „nad zlato“

Mezi hlavní problémy u lidí, kteří chtějí upravit svoji hmotnost a zlepšit svou kondici je zaručeně nesprávný tip který zní, přestaňte jíst a zhubnete, nejezte po šesté hodině, vyzkoušejte tu a tu dietu atd. A výsledek? Hlad a chutě, že byste o půlnoci nejraději vyjedli celou lednici.

 

Striktní dieta není řešení!

Ručička na váze ukazuje ještě o pár kilogramů více i přesto, že jste drželi dietu a téměř nic jste nejedli. Ze všech stran slyšíte, že máte vydržet nejíst, neboť od jídla se přece tloustne, všude to říkají, tak to musí být pravda. Pravdou je, že některé diety mohou být základem pro nastartování hubnutí, ale musí být individuálně navrženy přímo pro Vás tak, aby byly funkční. Když ale chcete zhubnout přirozenou cestou a trvale jednou pro vždy, doporučujeme spojit se s kvalitním odborníkem.

 

Jsme zde pro Vás :-)

Jste z Prahy a stále marně hledáte schopného výživového specialistu, který Vám pomůže nenásilně upravit Váš režim aby jste hubli? Náš tým odborníků je připraven Vám s tím pomoc. Využijte dnešní AKCE: Vyšetřená za 200 Kč a začněte žít „lehčí“ život :-)




Nejlépe uděláte, když nás kontaktujete.

Jsme připraveni Vám pomoci, proto nás kontaktujte na telefonním čísle 734 790 070

Hovor je zcela nezávazný a slouží pro vyřešení všech Vašich otázek.

 

NEBO nám zanechte Vaše telefonní číslo a my Vám radi zavoláme :-)

[Přeskočit navigaci]

VYŠETŘENÍ DNES
jen za 400 Kč
běžně za 700 Kč

Objednejte
     si vyšetření
- vyplňte kontaktní formulář

 

Vaši spokojenost GARANTUJEME 100 % vrácením peněz.

VAŠÍ SPOKOJENOST GARANTUJEME 100 % VRÁCENÍM PENĚZ ZA VYŠETŘENÍ.

Zkušenosti
našich klientů

Bára M., 34 let, Ronov nad Doubravou

Před rokem jsem úplně náhodou narazila na stránky Centra výživy a zdraví. Neslibovali zázraky, jen reálnou šanci udělat něco se svým zdravím....

Více informací

Jolana V., 38 let, Praha

Již od své puberty jsem držela spoustu diet. Nikdy se mi však nepovedlo zhubnout a váhu si udržet. Pokaždé jsem zhubla čtyři až pět kilo a poté už...

Více informací