Pečený pstruh s tymiánem

 

   30 minut        středně obtížné       1 porce        1012 kJ     

 

 

Ingredience:

1 ks pstruha

1 svazek tymiánu

1 svazek kopru

1 ks citronu

10 g olivového oleje

2 g mořské soli

Příprava:

Vykuchaného pstruha důkladně omyjeme, osušíme a z obou stran do něj uděláme několik zářezů. Bylinky najemno nasekáme a smícháme je s mořskou solí. V této směsi rybu zvenku i zevnitř obalíme. Citron si omyjeme a nakrájíme ho na tenká kolečka. Břišní dutinu pstruha vyplníme citronem a vložíme do skleněné zapékací mísy.

Pečení:

Takto připravenou rybu pokapeme olivovým olejem a pečeme při 200°C přibližně 15 minut.

Vhodné přílohy:

Podáváme s vařeným bramborem, bramborovou kaší nebo šťouchaným bramborem s jarní cibulkou.

Přejeme Vám dobrou chuť :-) 

[Přeskočit navigaci]

VYŠETŘENÍ DNES
jen za 300 Kč
běžně za 700 Kč

Objednejte
     si vyšetření
- vyplňte kontaktní formulář

 

Vaši spokojenost GARANTUJEME 100 % vrácením peněz.

VAŠÍ SPOKOJENOST GARANTUJEME 100 % VRÁCENÍM PENĚZ ZA VYŠETŘENÍ.

Zkušenosti
našich klientů

Magda N., 27 let, Písek

Od mala jsem byla vedená k různým sportům a tak jsem neřešila problémy s váhou, dokud se mi na jednom z tréninků nestal úraz. Ten mne donutil...

Více informací

Radek L., 38 let, Miletín

Poměrně dlouho jsem se nemohl zbavit své nadváhy, spíše velké obezity. Lhal bych, kdybych řekl, že mě to netížilo a zdravotně neomezovalo. Váha se...

Více informací