Maso na jehle, vařený brambor

 

   20 minut        středně obtížné       1 porce        1277 kJ     

 

 

Ingredience:

180 g brambor

50 g žluté papriky

50 g červené papriky

50 g zelené papriky

40 g vepřového masa (nejlépe panenka)

40 g krůtích prs

5 g olivového oleje

sůl, pepř, červená paprika

Příprava:

Maso omyjeme, nakrájíme na kostky. Papriky zbavíme jader a také nakrájíme na kousky, které střídavě s masem napichujeme na grilovací jehlu. V olivovém oleji rozmícháme sůl, pepř, červenou papriku a potřeme připravené špízy. Špízy položíme na teflonovou pánev a orestujeme, pak je vložíme do připraveného pekáčku. Špízy pečeme v troubě při 200 stupních do měkka, při pečení otáčíme :)

Vhodné přílohy:

Podáváme s vařeným bramborem. 

Přejeme Vám dobrou chuť :-)

[Přeskočit navigaci]

VYŠETŘENÍ DNES
jen za 400 Kč
běžně za 700 Kč

Objednejte
     si vyšetření
- vyplňte kontaktní formulář

 

Vaši spokojenost GARANTUJEME 100 % vrácením peněz.

VAŠÍ SPOKOJENOST GARANTUJEME 100 % VRÁCENÍM PENĚZ ZA VYŠETŘENÍ.

Zkušenosti
našich klientů

Magda N., 27 let, Písek

Od mala jsem byla vedená k různým sportům a tak jsem neřešila problémy s váhou, dokud se mi na jednom z tréninků nestal úraz. Ten mne donutil...

Více informací

Jolana V., 38 let, Praha

Již od své puberty jsem držela spoustu diet. Nikdy se mi však nepovedlo zhubnout a váhu si udržet. Pokaždé jsem zhubla čtyři až pět kilo a poté už...

Více informací