Hovězí steak s grilovaným lilkem

 

   15 minut        snadné       1 porce        955 kJ     

 

 

Ingredience:

100 g lilku

90 g hovězí svíčkové

10 g olivového oleje

česnek, sůl, pepř

Příprava:

Lilek omyjeme, nakrájíme na kolečka, poklademe na pečící papír a pokapeme olivovým olejem. Dále jej osolíme, potřeme česnekem a necháme grilovat v rozehřáté troubě při 180 stupních.

Pečení:

Steaky opepříme z obou stran a potřeme je olejem. Maso necháme odležet v pokojové teplotě přibližně půl hodiny před samotnou přípravou, ať je nevkládáme na pánev příliš chladné. Na rozpálené grilovací pánvi opečeme steaky z každé strany tři minuty, poté je vložíme do vyhřátého kastrolu a přiklopíme poklicí. Necháme tři minutky odležet, osolíme a podáváme s grilovaným lilkem. 

Přejeme Vám dobrou chuť :-)

[Přeskočit navigaci]

VYŠETŘENÍ DNES
jen za 400 Kč
běžně za 700 Kč

Objednejte
     si vyšetření
- vyplňte kontaktní formulář

 

Vaši spokojenost GARANTUJEME 100 % vrácením peněz.

VAŠÍ SPOKOJENOST GARANTUJEME 100 % VRÁCENÍM PENĚZ ZA VYŠETŘENÍ.

Zkušenosti
našich klientů

Radek L., 38 let, Miletín

Poměrně dlouho jsem se nemohl zbavit své nadváhy, spíše velké obezity. Lhal bych, kdybych řekl, že mě to netížilo a zdravotně neomezovalo. Váha se...

Více informací

Magda N., 27 let, Písek

Od mala jsem byla vedená k různým sportům a tak jsem neřešila problémy s váhou, dokud se mi na jednom z tréninků nestal úraz. Ten mne donutil...

Více informací