Houbové rizoto

 

   20 minut        snadné       1 porce        1834 kJ     

 

 

Ingredience:

250 g hub lesních nebo žampiónů

200 ml netučného zeleninovo-masového vývaru

50 g rýže nejlépe natural nebo bio basmati

30 g cibule

25 g strouhaného sýra 30% t. v s.

7 g olivového oleje

stroužek česneku, sůl, pepř, kmín, citrónová šťáva

Příprava:

V hrnci orestujme na olivovém oleji nakrájenou cibuli a česnek, přisypeme rýži a obalíme tak každé zrníčko. Přilijeme 2/3 vývaru a přivedeme k varu. Osolíme a opepříme, přikryjeme poklicí a na mírném plameni vaříme asi čtvrt hodiny. Podle potřeby přilijeme zbytek vývaru. Mezitím v pánvi na oleji podusíme houby. Osolíme, opepříme a dochutíme citronovou šťávou. Přesuneme je k rýži, přidáme zhruba polovinu eidamu, zamícháme a pod pokličkou necháme ještě deset minut dusit. Podáváme okamžitě, posypané zbývajícím sýrem.

Přejeme Vám dobrou chuť :-)

[Přeskočit navigaci]

VYŠETŘENÍ DNES
jen za 300 Kč
běžně za 700 Kč

Objednejte
     si vyšetření
- vyplňte kontaktní formulář

 

Vaši spokojenost GARANTUJEME 100 % vrácením peněz.

VAŠÍ SPOKOJENOST GARANTUJEME 100 % VRÁCENÍM PENĚZ ZA VYŠETŘENÍ.

Zkušenosti
našich klientů

Magda N., 27 let, Písek

Od mala jsem byla vedená k různým sportům a tak jsem neřešila problémy s váhou, dokud se mi na jednom z tréninků nestal úraz. Ten mne donutil...

Více informací

Drahomíra V., 41 let, Praha

Jediným důvodem, proč jsem vyhledala odborníka na výživu, bylo to, že jsem již po delší dobu nemohla snížit svou váhu. Snažila jsem se...

Více informací