Candát s bylinkovou kaší

 

   25 minut        snadné       1 porce        1575 kJ     

 

 

Ingredience:

200 g brambor

1 filet candáta

20 ml mléka

10 g olivového oleje

sůl, pepř, petrželka, citrónová šťáva

Příprava:

Filet candáta důkladně omyjeme a osušíme. Z obou stran lehce osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a olivovým olejem.

Pečení:

Takto připraveného candáta vložíme na pečící papír a pečeme v rozehřáté troubě při teplotě 150 ̊C přibližně 15 minut.

Vhodné přílohy:

Podáváme s bramborovou kaší, připravenou z vařených brambor a mléka. Do bramborové kaše vmícháme bylinky a podáváme.

Přejeme Vám dobrou chuť :-)

[Přeskočit navigaci]

VYŠETŘENÍ DNES
jen za 400 Kč
běžně za 700 Kč

Objednejte
     si vyšetření
- vyplňte kontaktní formulář

 

Vaši spokojenost GARANTUJEME 100 % vrácením peněz.

VAŠÍ SPOKOJENOST GARANTUJEME 100 % VRÁCENÍM PENĚZ ZA VYŠETŘENÍ.

Zkušenosti
našich klientů

Jolana V., 38 let, Praha

Již od své puberty jsem držela spoustu diet. Nikdy se mi však nepovedlo zhubnout a váhu si udržet. Pokaždé jsem zhubla čtyři až pět kilo a poté už...

Více informací

Drahomíra V., 41 let, Praha

Jediným důvodem, proč jsem vyhledala odborníka na výživu, bylo to, že jsem již po delší dobu nemohla snížit svou váhu. Snažila jsem se...

Více informací